fbpx


Severstal-metiz

Severstal-metiz är en av våra första partners, vårt samarbete började redan 1998 och Anordicas arbete med distribution av deras produkter har utvecklats sedan dess. 2003 blev vi deras första internationella distributör i Skandinavien och Nordeuropa.

Deras breda produktportfolio fyller en konstant efterfrågan på marknaden och under vårt samarbete har vi tillsammans arbetat för att förbättra och anpassa deras produkter inför Nordeuropas hårda krav. Vårt fokus har varit på produkter så som: ultraljudstvättad lågkolhaltig ståltråd, ståltråd för återvinning, emballagetråd för pappersmassaindustrin och armeringslinor för spännbetong.

Severstal-metiz är en del av den större OOO Severstal Group som har en vertikalt integrerad stålproduktion från malm till avslutad produkt. Tack vare detta har vi ökad kostnads- och kvalitékontroll. Scrolla gärna ner för vårt fulla produkterbjudande från Severstal-metiz.

Många av våra kunder genom åren kan bekräfta den höga kvalitén och tillförlitligheten av dessa produkter. Idag har vi även en etablerad, flexibel och effektiv logistisk. Med tre internationella kontor som låter oss erbjuda lokal service och assistans. Vår lokala service möjliggör också betalning i lokal valuta och skräddarsydda leveranser anpassade efter Er önskade tid och plats.

Nedanför finns vårt utbud av Severstal-metiz produkter. Klicka på produkterna för mer information.
Jag samtycker

Denna webbplats använder cookies. Vi använder informationen för att optimera webbplatsens funktion för våra besökare. Läs mer om cookies här